Telèfon : 971 464 482 Idiomes: web en español | english version

Centre Visual
Ca S’Òptic

C/ Manacor, 45, baixos
07006 Palma de Mallorca
Illes Balears
Email · www.casoptic.es

Qui som
et contem un poc la nostra història

Carta de presentació

Interior de nuestra tienda

Varem Obrir a l'any 2001, relativament fa poc temps, encara que els nostres antecedents familiars tenen molt a dir quant a les arrels i perspectiva del nostre projecte.

Ja a l'any 1932 el nostre besavi va constituir una de les òptiques més antigues i estimades de Palma de Mallorca, "OPTICA MASSANET", la qual i sota la titularitat del nostre avi, posteriorment format i reconegut per la primera promoció de "òptics de anteojería" de l'Institut d'Òptica "*DAZA DE *VALDES" a l'any 1955 , es donaria a conèixer pel seu bon fer, la seva professionalitat i abans de res la seva humanitat, valors que va transmetre als seus fills i aquests als seus, entre els quals em trobo.

Durant aquests llargs anys la professio d'òptica, que acabava de neixer , va anar evolucionant fins a ser, ara per ara un establiment sanitari ,la titularitat del qual , reconeguda per sanitat, és la de l'òptic-optometrista.

Interior de nuestra tienda

Aixi dons , amb l'orgull d'haver rebut aquest llegat i aquesta essència neix a l'any 2001 l'empresa "CENTRE VISUAL CA S'OPTIC S.L.U", familiar, tradicional, amb vocació de futur i abans de res, fixació per la teva salut ocular.

Signat:

Antonio Massanet
ÓPTIC-OPTOMETRISTA
COL-LEGIAT 9047

© Centre Visual Ca S´Òptic | Diseño web Mallorca