Telèfon : 971 464 482 Idiomes: web en español | english version

Centre Visual
Ca S’Òptic

C/ Manacor, 45, baixos
07006 Palma de Mallorca
Illes Balears
Email · www.casoptic.es

Definicions
òptica, optometria i òptic optometrista

Òptica

Establiment sanitari, sota direcció tècnica d'un òptic optometrista on es realitzen treballs de mesura de la graduació, així com anàlisi de la funció visual, adaptació de lents de contacte, tasques de muntatge i taller i venda d'articles d'òptica.

Optometria

L'actual optometria a diferència de l'òptica clàssica, analitza no només la correcció òptica a prescriure, sinó el sistema visual complet (sistema acomodatiu, fòries, visió binocular, etc.), Així com un pre-diagnòstic de possibles patologies oculars, potenciant el màxim rendiment visual i confort i minimitzant al màxim, l'esforç acomodatiu de l'ull, tenint i compte altres factors com ergonomia, distància de treball il · luminació, etc. És a dir, tracta de corregir una disfunció visual tenint en compte la resposta visual a l'entorn en què es treballa.

Òptic optometrista

És un diplomat universitari, reconegut per sanitat encarregat de realitzar les funcions d'òptica i optometria explicades anteriorment. Només un òptic-optometrista o un ofltalmòleg poden analitzar el sistema visual entre altres funcions i realitzar la prescripció més adequada per a la seva disfunció.

© Centre Visual Ca S´Òptic | Diseño web Mallorca